Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Instagram ετοιμάζει έκδοση για παιδιά κάτω των 13 ετών

*
Ο Adam Mosseri, το μεγάλο κεφάλι του Instagram, επιβεβαίωσε την ανάπτυξη έκδοσης ειδικά για παιδιά κάτω των 13 ετών. Η θυγατρική εταιρεία του Facebook αναγνωρίζει ότι πολλά παιδιά αυτής της ηλικίας επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Instagram, όμως, όπως σημειώνει ο Mosseri, δεν υπάρχει ακόμα λεπτομερές σχέδιο για την υλοποίηση της εν λόγω έκδοσης. Το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι πως θα δίνει αρκετό έλεγχο στους γονείς, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των παιδιών τους.

Τα νέα επιβεβαίωσε με τη σειρά του και ο Joe Osborne του Facebook, αναφέροντας ως παράδειγμα το Messenger Kids. Οι δύο εταιρείες αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουν στη δημιουργία της νέας έκδοσης του Instagram για παιδιά, ενώ ο Vishal Shah, vice president of product στο Instagram σχολίασε πως το συγκεκριμένο project είναι μέσα στις προτεραιότητές τους. Αναμένουμε περισσότερα νέα ώστε να πάρουμε μια εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*